02/07/2015 ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, από 01/07/2015 η Ιματιοθήκη των Κοινωνικών μας Δομών λειτουργεί καθημερινά 10:00 - 15:00

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εργαζόμενους των Κοινωνικών μας Δομών και τα δεκάδες μέλη της Τράπεζας Χρόνου που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες και συμβάλλουν ώστε να έχουμε αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Τράπεζα Χρόνου Δήμου Γλυφάδας

11/01/2016 Δράση "Μπορώ κι εγώ να προσφέρω". Μαζέψαμε 15.133,70€ για τις Κοινωνικές Δομές Δήμου Γλυφάδας

 


Γλυφάδα, 11 Ιανουαρίου 2016

"ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ"... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000€

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η δράση μας "Μπορώ κι εγώ να προσφέρω" συγκεντρώνοντας 15,133€ από τα φιλοδωρήματα των πελατών των καταστημάτων Public Γλυφάδας & Αγίου Δημητρίου για τις υπηρεσίες αμπαλάζ που προσφέραμε με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλέιου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Γλυφάδας.

Στη δράση η οποία έλαβε χώρα από τις 15/12/2015 έως τις 07/1/2016 σε ωράριο καταστημάτων, συμμετείχαν εθελοντικά δεκάδες μέλη της Τράπεζας Χρόνου Δήμου Γλυφάδας καθώς και υπάλληλοι των Κοινωνικών μας Δομών. Υπενθυμίζουμε ότι πριν 1 χρόνο η δράση είχε πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Public της Γλυφάδας συγκεντρώνοντας τότε για τον ίδιο σκοπό 7.055€.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που σε μια τόσο απαιτητική δράση, επέδειξαν όλο τους τον επαγγελματισμό, τους πολίτες που με την ευαισθησία τους βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο μας και τους υπαλλήλους των καταστημάτων Public για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Τράπεζα Χρόνου Δήμου Γλυφάδας

 

 

 

 

 

 

18/11/2015 Δράση Υποτροφιών 2015-2016. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ 40 ΕΤΗΣΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

 

 Γλυφάδα, 18 Νοεμβρίου 2015

 40 ετήσιες υποτροφίες σε παιδιά από 4 έως 17 ετών


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «δράση υποτροφιών» για το έτος 2015-2016. Συνολικά, 15 ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα και σύλλογοι της πόλης που συμμετέχουν στη δράση, προσέφεραν 40 ετήσιες υποτροφίες στους ωφελούμενους των δημοτικών κοινωνικών δομών (πρόγραμμα «Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Δήμο Γλυφάδας»), προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών.

Ειδικότερα, χορηγήθηκαν 18 υποτροφίες εκμάθησης ξένων γλωσσών, 6 μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης, 12 αθλητικών και 4 δημιουργικών δραστηριοτήτων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέλη της Τράπεζας Χρόνου Δήμου Γλυφάδας πραγματοποιούν ήδη ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες για εκμάθηση Αγγλικών, Γαλλικών και Ρώσικων, καθώς και ενισχυτική διδασκαλία σε μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτήρια και συλλόγους, που ενισχύουν έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη και προωθούν την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και καλούμε και άλλους φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Τράπεζα Χρόνου Δήμου Γλυφάδας

 

 

22/10/2015 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Ευχαριστήριο Μήνυμα της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Γλυφάδας σε 10 Ιδιωτικά Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών - Μέσης Εκπαίδευσης & 1 Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών και Γραμμάτων

 Γλυφάδα, 09/12/13

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Γλυφάδας έδειξαν 11 ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα της πόλης μας, υποστηρίζοντας την κοινωνική ενδυνάμωση και την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν θετικά προσφέροντας ετήσιες υποτροφίες παρακολούθησης μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Συνολικά προσφέρθηκαν 27 θέσεις σε παιδιά και ενήλικες, ωφελούμενους του προγράμματος «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη _ Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο Γλυφάδας», προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές τους ανάγκες χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

 

Συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες υποτροφίες για το έτος 2013-2014 είναι οι εξής:

 

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:

 

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:

 

Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών και Γραμμάτων:

 

Η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά όλα τα παραπάνω εκπαιδευτήρια για την έμπρακτη συνεισφορά τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την ατομική τους προσφορά. Ευελπιστούμε τέτοιες ενέργειες αλληλεγγύης να αποτελέσουν παράδειγμα για περαιτέρω ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

 

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό Δελτίου Τύπου όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας:

http://www.glyfada.gr/appdata/epistoles/20131209_epistoli_pros_dhmo_glyfadas.pdf