Ευχαριστήριο Μήνυμα της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Γλυφάδας σε 10 Ιδιωτικά Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών - Μέσης Εκπαίδευσης & 1 Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών και Γραμμάτων

 Γλυφάδα, 09/12/13

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Γλυφάδας έδειξαν 11 ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα της πόλης μας, υποστηρίζοντας την κοινωνική ενδυνάμωση και την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν θετικά προσφέροντας ετήσιες υποτροφίες παρακολούθησης μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Συνολικά προσφέρθηκαν 27 θέσεις σε παιδιά και ενήλικες, ωφελούμενους του προγράμματος «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη _ Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο Γλυφάδας», προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές τους ανάγκες χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

 

Συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες υποτροφίες για το έτος 2013-2014 είναι οι εξής:

 

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:

 

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:

 

Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών και Γραμμάτων:

 

Η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά όλα τα παραπάνω εκπαιδευτήρια για την έμπρακτη συνεισφορά τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την ατομική τους προσφορά. Ευελπιστούμε τέτοιες ενέργειες αλληλεγγύης να αποτελέσουν παράδειγμα για περαιτέρω ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

 

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό Δελτίου Τύπου όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας:

http://www.glyfada.gr/appdata/epistoles/20131209_epistoli_pros_dhmo_glyfadas.pdf