18/11/2015 Δράση Υποτροφιών 2015-2016. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ 40 ΕΤΗΣΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

 

 Γλυφάδα, 18 Νοεμβρίου 2015

 40 ετήσιες υποτροφίες σε παιδιά από 4 έως 17 ετών


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «δράση υποτροφιών» για το έτος 2015-2016. Συνολικά, 15 ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα και σύλλογοι της πόλης που συμμετέχουν στη δράση, προσέφεραν 40 ετήσιες υποτροφίες στους ωφελούμενους των δημοτικών κοινωνικών δομών (πρόγραμμα «Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Δήμο Γλυφάδας»), προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών.

Ειδικότερα, χορηγήθηκαν 18 υποτροφίες εκμάθησης ξένων γλωσσών, 6 μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης, 12 αθλητικών και 4 δημιουργικών δραστηριοτήτων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέλη της Τράπεζας Χρόνου Δήμου Γλυφάδας πραγματοποιούν ήδη ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες για εκμάθηση Αγγλικών, Γαλλικών και Ρώσικων, καθώς και ενισχυτική διδασκαλία σε μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτήρια και συλλόγους, που ενισχύουν έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη και προωθούν την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και καλούμε και άλλους φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Τράπεζα Χρόνου Δήμου Γλυφάδας